Zondag 5 november 2017

De 4de editie van de Veghelse Krollenloop is een feit!

Veghel- Ruim 1300 deelnemers verschenen vandaag aan de start van de vierde Krollenloop editie. Om precies 11 uur werd het startsein gegeven en gingen de eerste deelnemers, namelijk van de Ten Miles run, gevolgd door de 10, 5, 3 en 1 km run vol goede zin van start.

Zo zonnig als de Ten Miles run van start ging, zo nat werden de kids tijdens de 3 km kids run. Maar ze gingen er gewoon tegenaan.

Een sportief evenement voor jong en oud waar ook nog eens een goed doel mee wordt gesteund. Dit jaar lopen de deelnemers van de Krollenloop voor een fitpad, het initiatief van de werkgroep Dement vriendelijke gemeente (DVG) Meierijstad.

Een fitpad is een beweegroute waarbij oefeningen kunnen worden gedaan bij straatmeubilair zoals bijvoorbeeld lantaarnpalen, bruggetjes en bankjes die door het centrum van Veghel loopt, met aansluiting naar woongebieden, waar onder andere veel ouderen wonen. Het is fitpad is bedoel om senioren op een verantwoorde manier gezond en mobiel te houden maar het kan zeker ook een stimulans zijn voor de jongeren om meer aan beweging te doen.

De organisatie kijkt terug op een heerlijke dag en kijkt nu al uit naar de 5e editie van de Krollenloop die op 4 november 2018 gepland staat.

Alle door ons gemaakte foto’s van de Krollenloop, vindt u in ons fotoalbum.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties