Donderdag 28 juni 2018

Diamanten bruidspaar in MariaHeide

MARIAHEIDE – Vandaag bracht burgemeester Kees van Rooij een felicitatiebezoek aan het diamanten echtpaar Harrie (84) en Gerda (85) Nooijen – Van Os uit Mariaheide. Donderdag 28 juni 1958 trouwden Harrie en Gerda in het gemeentehuis van Veghel maar 3 juli 1958 is voor hen hun echte trouwdag want dit was de dag de ze voor de kerk trouwden.

Samen bouwde zij hun huis aan de Pastoor van Haarenstraat waar zij nog steeds met heel veel plezier wonen. Harrie maakte de overstap van het werken op de boerderij van zijn ouders naar een baan in de wegenbouw bij firma Van Lee en Gerda nam de zorg voor hun 5 kinderen (3 jongens en 2 meisjes) op zich. Ondertussen zijn er nog 5 pracht kleinkinderen bijgekomen. “Onze oudste zoon woont hier in de buurt, de rest woont verder weg en 1 zoon zelfs in Canada maar ondanks dat we verder uit elkaar zitten zijn we een hele hechte familie."  Verteld Gerda.

Voorheen gingen Harrie en Gerda graag op vakantie maar die tijd is voorbij. Vervelen doen ze zich echter niet. Harrie is dagelijks te vinden in zijn groente hof terwijl Gerda geniet van haar bloementuin. “Wij hebben een aanbouw waarin een badkamer en een slaapkamer is gemaakt waardoor wij hier lekker kunnen blijven wonen” verteld Gerda terwijl Harrie met trots zijn groenten hof aan de burgemeester laat zien.

De redactie van KijkopMeierijstad feliciteert Harrie en Gerda Nooijen, nogmaals van harte met dit diamanten huwelijksjubileum en wenst hen nog veel goede en gezonde jaren mét hun (schoon)kinderen en kleinkinderen toe.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties