Zondag 24 maart 2019

Eerste voorstelling 'De Gevulde Snoeshaan' in Zijtaart compleet uitverkocht

ZIJTAART- Toneelvereniging Zijtaart speelde gisteravond de voorstelling 'De Gevulde Snoeshaan' in het dorpshuis te Zijtaart.

Na een goed geslaagde voorverkoop wat er voor heeft gezorgd dat de zaterdagvoorstelling volledig was uitverkocht, waren de spelers, regisseur en alle andere medewerkers rondom de uitvoeringen er helemaal klaar voor.

Het stuk speelt zich af in De Gevulde Snoeshaan, een nieuw opgezet restaurant, met wonderlijke gasten en een kok die onpasselijk is geworden. Drie verhaallijnen lopen onbekommerd door elkaar: een mannelijke gast, die van twee walletjes eet en heel ingewikkeld samen dineert met zijn aanstaande vrouw én met zijn vriendin en haar zus, de dame van het Zeevruchtenbevrijdingsfonds die met haar mossel Juffrouw Liselore in een potje rondloopt en een kok die alles en iedereen ziek maakt door het eten te verpesten met zijn eigen ziektekiemen. En dan zeg ik het nog netjes, want het was héééél goor!

Een avondje met  toneelvereniging Zijtaart is een avondje onbekommerd lachen. Wat ze ook doen, de situaties worden per definitie hilarisch.

Vanavond is er een tweede voorstelling er zijn nog een paar entreekaarten verkrijgbaar. Reserveren kan nog via 06 48071769 dus wees er snel bij!


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties