Woensdag 9 januari 2019

Gemeente Meierijstad partner van TEDx 2019

MEIERIJSTAD - De gemeente Meierijstad wordt partner van TEDx in 2019. TEDxVeghel/Meierijstad kent op 4 oktober van dit jaar haar derde editie. Het thema van deze editie is ‘Change’. Na een landelijke streaming bij de tweede editie in 2017, zet de vrijwilligersorganisatie van TEDx, deze derde editie in op mondiale streaming.

TEDx werkt samen met de Nederlandse ambassades en consulaten in de gehele wereld. De doelstelling om wereldwijd te gaan is al bereikt. Meer dan 15 ambassades in de VS, Zuid-Amerika, Afrika, Europa en Azie hebben hun medewerking al toegezegd. Van Seattle, Washington, tot Pretoria, Brussel, Kopenhagen, Madrid tot aan Shanghai, de reacties van de Nederlandse ambassades en consulaten op dit unieke event in Meierijstad zijn meer dan enthousiast. TEDx en Meierijstad gaan zich dan ook op 4 oktober 2019 mondiaal positioneren.

De wereld is onderhevig aan vele veranderingen en deze transformatie gaat snel, veel sneller dan velen kunnen bevroeden. De sprekers die op 4 oktober zijn uitgenodigd, hebben één ding gemeen: zij zijn van oorsprong Nederlands. Sommige wonen en werken nog in Nederland maar het merendeel heeft Nederland verlaten en is nu onderdeel van deze ‘Change’ ergens in de wereld.

Twee van de 16 sprekers komen oorspronkelijk uit Meierijstad maar wonen inmiddels al geruime tijd in China. Ze zijn de belichaming waar Meierijstad voor staat: ondernemerschap met een brede visie op de maatschappelijke ontwikkelingen.

De gemeente Meierijstad wordt in alle marketing uitingen van TEDx meegenomen: niet alleen het logo maar ook de nieuwe film over Meierijstad wordt wereldwijd gestreamd, waardoor de naamsherkenning en het netwerk van de gemeente versterkt zal gaan worden. Ook zal de gemeente de ruimte hebben om stakeholders uit te nodigen om dit invite-only event bij te wonen.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties