Maandag 24 juni 2019

Jens en Sven Pennings uit Veghel en Sem Verhoeven uit Zijtaart, klaar voor N.K en W.K. BMX cross

VEGHEL/ ZIJTAART- Juli wordt een spannende maand voor de jongens Jens en Sven Pennings uit Veghel en Sem Verhoeven uit Zijtaart van FCC Wheels. De jongens hebben zich namelijk gekwalificeerd voor zowel de Nederlandse Kampioenschappen als de Wereldkampioenschappen BMX Cross. De eerste 32 rijders van hun ranking, plaatsen zich automatich voor het NK. en zit je bij de eerste 16, dan mag je aan het W.K deelnemen. een hele prestatie dus!  

7 juli aanstaande is het zover. Dan zullen de jongens hun kunsten vertonen op het N.K welke gehouden wordt op hun thuisbaan bij FCC Wheels in Erp. Dan hebben ze twee weken vrij en dan begint op 22 juli het W.K in Zolder- Begië. De jongens moeten flink aan de bak maar hebben hard getraind en zijn er helemaal klaar voor. 

Informatie over BMX fietscross kunt u vinden via deze link: http://www.fccwheels.nl/ Meer informatie over het NK. kunt u vinden via deze link: http://www.nkbmx.nl en meer informatie over het WK kunt u vinden via deze link: http://www.circuit-zolder.be/event/uci-bmx-world-championships-2019


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties