Zondag 12 mei 2019

Speciaal voor de moeders onder ons LIKE, DEEL en WIN!

ZIJTAART-  Alle moeders verdienen dit jaar wel iets extra's en daarom geven wij speciaal voor Moederdag een behandeling naar keuze van Nagelstudio Nagels & Meer... 

Kunt u wel een verwenmomentje gebruiken of wil je jou moeder eens extra in het zonnetje zetten? Dan is deze Moederdagsprijs echt de moeite waard!

Mooie verzorgde nagels zijn een visitekaartje voor iedere vrouw, maar vaak is dit van nature niet meegegeven. Kunstnagels zijn dan een mooie oplossing. Bij Nagels & Meer... kunt u terecht voor het professioneel laten zetten van zowel acryl als gel nagels. Maar ook voor een heerlijke manicure behandeling bent u bij Nagels & Meer... op het juiste adres.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie en een gezellig gesprek heeft Loes van der Linden van Nagels & Meer... uw nagels, binnen no time weer aan het stralen!

Jij kunt deze mooie prijs winnen! Wat je daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE Kijkopmeierijstad.nl op Facebook ( http://www.facebook.nl/kijkopmeierijstad.nl), LIKE en DEEL dit bericht en laat ons weten wie jij deze prijs gunt en waarom! Wie weet kom jij dan op zondag 19 mei naar voren als dé winnares van deze Moederdagprijs! 

Deze wordt bekend gemaakt op ons platform en op Facebook.

Let op!: Heeft u geen facebook maar wilt u wel kans maken op de fantastische prijs? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Meierijstad: 


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties