Dinsdag 30 oktober 2018

Wedstrijd ‘adopteer een rotonde’ voor ondernemers in Meierijstad

MEIERIJSTAD- Gemeente Meierijstad roept haar lokale ondernemers op om een rotonde te adopteren. Zij kunnen een plan indienen voor één van de beschikbare rotondes. Er zijn 9 plekken te vergeven. 

Aanleg en onderhoud in ruil voor reclame
Om Meierijstad nog aantrekkelijker te maken, is in het buitenreclamebeleid van de gemeente de ambitie opgenomen om alle rotondes open te stellen voor adoptie. Een deel van de rotondes in Meierijstad is al geadopteerd door lokale bedrijven. Deze bedrijven zorgen voor de aanleg en het beheer en onderhoud. In ruil daarvoor kunnen de bedrijven dan reclame voor hun bedrijf op deze rotonde plaatsen. De overeenkomst wordt voor een periode van 5 jaar aangegaan, met de mogelijkheid tot verlenging van 5 jaar bij wederzijdse tevredenheid.

Een plan indienen?
Lokale bedrijven kunnen tot en met 30 november een plan door een formulier in te vullen op http://www.meierijstad.nl/rotondeadoptie Deze plannen worden medio december beoordeeld door een team van deskundigen binnen de gemeente op het aanlegplan, de beoogde uitstraling ervan en het beheersplan. Bovendien moet er een herkenbare link naar Meierijstad in verwerkt worden. In januari kunnen de winnaars dan beginnen met de aanleg van de rotonde.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties