Over KijkopMeierijstad.nl

KijkopMeierijstad.nl is hét platform voor de gemeenschap in Boerdonk, Boskant, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland, Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel, Wijbosch en Zijtaart. Het platform brengt lokale vraag en aanbod samen: winkels, horeca en bedrijven, maar ook inwoners, verenigingen en de gemeente communiceren actief binnen KijkopMeierijstad.nl.

KijkopMeierijstad.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Meierijstad.

Gratis lid worden

U kunt gratis lid worden van KijkopMeierijstad.nl en daarmee diverse voordelen en mogelijkheden ontvangen. Met een account op KijkopMeierijstad.nl kunt u:

  • Gebruikmaken van alle aanbiedingen en hier eenvoudig op reageren
  • Reageren op nieuwsberichten, fotoalbums en evenementen uit uw buurt
  • Zelf aangegeven of (en hoe vaak) u per e-mail up-to-date wilt blijven
  • In de toekomst gebruik maken van diverse uitbreidingen, bijvoorbeeld een lokale webshop
  • U blijft volledig op de hoogte van alle belangrijke zaken in uw buurt
  • U bent als inwoner betrokken bij de lokale gemeenschap

NU GRATIS REGISTREREN

KijkopMeierijstad.nl voor organisaties

KijkopMeierijstad.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Meierijstad.

MEER OVER ADVERTEREN

KijkopMeierijstad.nl voor verenigingen en ideële organisaties

Het is belangrijk dat alle relevante partijen binnen de gemeenschap actief communiceren op KijkopMeierijstad.nl. Daarbij begrijpen we dat verenigingen en ideële organisaties vaak geen budget hebben voor actieve en frequente communicatie. Om die reden sponsort KijkopMeierijstad.nl verenigingen en ideële organisaties die niet beschikken over het benodigde budget.

MEER OVER KIJKOPMEIERIJSTAD.NL VOOR VERENIGINGEN EN IDEËLE ORGANISATIES

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven