Lid worden van KijkopMeierijstad.nl

Maak via onderstaande gegevens gratis een account aan op KijkopMeierijstad.nl en profiteer daarmee van diverse voordelen en mogelijkheden.

(vul hier het telefoonnummer in waarop u overdag bereikbaar bent. Uw telefoonnummer zal alleen in uw voordeel gebruikt worden, bijvoorbeeld t.b.v. het bezorgen van een bestelling in de toekomstige webshop)
Inloggegevens

Uw e-mailadres en wachtwoord heeft u nodig om te kunnen inloggen op KijkopMeierijstad.nl.

(minimaal 8 tekens)
Profielafbeelding

Voeg uw persoonlijke pasfoto toe.

Nieuwsbrief

Met de nieuwsbrief van KijkopMeierijstad.nl ontvangt u het laatst nieuws direct in uw mailbox en u kunt zich op ieder gewenste moment uitschrijven. U kunt zelf bepalen hoe vaak u de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Anti-spam controle
Vanwege de populariteit van het platform, is KijkOp helaas doelwit van spammers. Om ongewenste e-mail en virussen tegen te gaan, zijn wij genoodzaakt om onderstaande anti-spam controle toe te passen. Vink 'ik ben geen robot' aan en voer - indien deze verschijnen - de gevraagde opdrachten uit om te laten zien dat u geen spamcomputer maar een persoon bent. Als de vraag lastig is, kunt een nieuwe vraag opvragen via het 'ververs'-icoon linksonderin.
 

 

met de voorwaarden voor bezoek en gebruik van dit platform zoals deze beschreven staan in de disclaimer en privacy statement van deze website.

 

Voordelen gratis lidmaatschap KijkopMeierijstad.nl

Lid worden van KijkopMeierijstad.nl is volledig gratis en biedt vele voordelen en mogelijkheden. Met een account op KijkopMeierijstad.nl kunt u:

  • Gebruikmaken van alle aanbiedingen en hier eenvoudig op reageren
  • Reageren op nieuwsberichten, fotoalbums en evenementen uit uw buurt
  • Zelf aangegeven of (en hoe vaak) u per e-mail up-to-date wilt blijven
  • In de toekomst gebruik maken van diverse uitbreidingen, bijvoorbeeld een lokale webshop
  • U blijft volledig op de hoogte van alle belangrijke zaken in uw buurt
  • U bent als inwoner betrokken bij de lokale gemeenschap